Vegaaniset kellonhihnat

Kohota tyylisi kestävillä ja eläinystävällisillä kellonhihnoilla: monipuoliset, eettiset ja kestävät valinnat

Koe kestävyyden ja ympäristötietoisen muotoilun täydellinen yhdistelmä eläinystävällisillä ja kestävillä kellonhihnoillamme. Ne sopivat sekä suosikkibrändiesi kelloihin että klassisiin Hurtig Lane -malleihin, ja näitä julmuudesta vapaita hihnoja on saatavilla eri kokoja ainutlaatuista tyyliäsi varten. Valitse eettinen ja pitkäikäinen ylellisyys kauniisti valmistetuilla kellonhihnoillamme.

Ota vastaan myötätuntoista ylellisyyttä Hurtig Lane avulla: julmuudeton, eettinen ja tyylikkään kestävä muoti

Hurtig Lane intohimomme eläinten hyvinvointiin tarkoittaa, että luomme muodikkaita, julmuudettomia ja eettisesti suunniteltuja tuotteita sinun nautittavaksi. Barcelonan värikkäässä kaupungissa perustettu yrityksemme yhdistää kestävyyden vaivattomasti minimalistiseen estetiikkaan ja erinomaiseen käsityötaidokkuuteen.

Tutustu laajaan valikoimaamme kellonhihnoja, jotka on valmistettu korkealaatuisista, julmuudesta vapautetuista materiaaleista, kuten vegaanisesta nahasta, mokasta, tweedistä, kumista, nailonista ja verkosta. Innovatiiviset pikakiinnitystapit mahdollistavat vaivattomat kellonhihnan vaihdot ilman työkalua, tarjoten sinulle loputtomia tyyli-ideoita. Valitse Hurtig Lane, jossa myötätuntoinen muoti ja laadukas muotoilu yhdistyvät.

Vegaaniset nahkahihnat
Vegaaniset mokkanahkahihnat
Vegaaniset tweed-hihnat
Kumihihnat
Nylonhihnat
Kaikki kellonhihnat

Nosta kellotyyliäsi vegaanisten nahkahihnojen avulla: kestävät ja yhteensopivat johtavien kellobrändien kanssa

Esittelemme monipuolisen kokoelman ympäristöystävällisiä vegaanisia nahkaisia ​​kellonhihnoja, jotka on suunniteltu vastaamaan tietoisesti ostavien asiakkaiden tyyli- ja kestävyysmieltymyksiä. Nämä tyylikkäät kellonhihnat ovat yhteensopivia monien suosittujen kellobrändien kanssa, kuten Citizen, Bulova, Second, Casio, Radley, Seiko, Seksy, Daniel Wellington ja Sekonda.


Yhteensopivuus:
Kellonhihnamme sopivat saumattomasti kellojen sarvivälien leveyksiin 10mm, 16mm, 18mm, 20mm, tai 22mm, , varmistaen täsmälleen sopivan yhteensopivuuden arvostetulle ajanmittaajallesi. Jotta valitset oikean hihnakoon, olemme laatineet kattavan oppaan kellosi sarvivälin mittaamiseen, jotta löydät mahdollisimman helposti täydellisen vegaanisen nahkahihnan kellollesi. Lue tämä täältä.

Laatu ja mukavuus:
Olemme ylpeitä valmistamastamme vegaanisista nahkahihnoista, jotka on valmistettu korkealaatuisista, eettisesti hankituista materiaaleista. Ne tarjoavat perinteisen nahan tuntuman ja kestävyyden, samalla noudattaen julmuudesta vapaita ja ympäristötietoisia arvoja. Kellonhihnojemme pehmeä ja taipuisa rakenne tarjoaa erinomaista mukavuutta kestävyyden rinnalla, mikä mahdollistaa arvostetun ajanmittaajasi käyttämisen ylpeänä.

Helppo säätö:
Nopean vapautuksen tappien ansiosta kellonhihnamme mahdollistavat vaivattomat, työkaluttoman säädöt vain muutamassa sekunnissa. Käyttäjäystävällinen muotoilu varmistaa saumattoman kokemuksen kellotyylin päivittämisessä tai hihnojen vaihdossa, kun mieliala niin vaatii. Yksinkertaisen hihnanvaihdon ansiosta voit muuttaa ilmettäsi helposti ja nopeasti.

Kestävyys-sitoumus:
Valitsemalla vegaaniset nahkahihnamme et vain omaksu tyylikästä ja eleganttia asustetta kelloosi, vaan myös vaikutat positiivisesti kestävään ja myötätuntoiseen ostoskokemukseen. Hihnamme ylpeänä esittävät julmuudesta vapaa -logomme, joka on symboli horjumattomasta sitoumuksestamme eettiseen hankintaan ja ympäristöystävällisiin käytäntöihin.

Tutustu laajaan kokoelmaamme vegaanisia nahkaisia ​​kellonhihnoja ja kohota kellotyyliäsi kestävällä, tyylikkäällä ja monipuolisella asusteella. Yhdessä voimme tehdä eroa planeettamme hyväksi samalla kun juhlimme ainutlaatuista tyylimme tunnetta.

10m hihnat
16mm hihnat
18mm hihnat
20mm hihnat
22mm hihnat

MIKÄ EROTTAA HURTIG LANE -KELLONHIHNAT MUILTA?

Olemme ylpeitä siitä, että määrittelemme uudelleen, mitä laatu tarkoittaa tarjoamalla kestäviä, eettisiä ja esteettisesti viehättäviä kellonhihnoja. Intohimomme on esitellä moitteetonta muotoilua ja kestävyyttä, samalla kun olemme hellävaraisia planeetalle ja sen asukkaille. Valmistettu kierrätetyistä muoveista, hihnamme ovat paitsi vankkoja ja pitkäikäisiä, myös edustavat ympäristötietoista lähestymistapaa muotiin.

Tervetuloa tutustumaan upeaan valikoimaamme ja löytämään, kuinka Hurtig Lane -kellonhihnat voivat rikastuttaa kellokokemustasi kestävillä, tyylikkäillä ja ympäristöystävällisillä vaihtoehdoilla.

Yhteensopivuus eri brändien ja kokoelmien kanssa:

- 10mm hihnamme on suunniteltu Amalfi-kellokokoelmaa varten, mutta ne täydentävät myös muita suosittuja merkkejä, kuten Fossil ja Gucci, tai mitä tahansa kelloa, joka vaatii 10 mm hihnaa.

- 16mm hihnamme korostavat täydellisesti Hurtig Lane Neliö -kokoelmaa ja sopivat saumattomasti muiden merkkien kanssa, kuten MVMT, Cluse, Adidas, Lacoste ja Armani.

- 18mm hihnamme on suunniteltu yleiseen yhteensopivuuteen minkä tahansa kellon kanssa, joka sopii 18 mm hihnalle. Tutustu mittausoppaaseemme saadaksesi lisätietoa.

- 20mm hihnat sopivat vaivatta Mykonos-, Hymnal- ja Lorelai-kellokokoelmiimme. Tämä monipuolinen koko sopii myös monille muille brändeille, kuten Diesel, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Aviator ja Nixon, muiden muassa.

Tutki monipuolista valikoimaamme ympäristöystävällisiä kellonhihnoja ja täydennä kokoelmaasi kestävällä, julmuudesta vapaalla tyylillä.

Ehdottomasti! Niin kauan kuin meillä on tarvitsemasi koko, kellonhihnamme sopivat useimpiin kellotyyleihin. Huomaa, että jotkut kellot eivät ole yhteensopivia helppojen irrotuspinnien kanssa. Jos et ole varma, ota yhteyttä tiimiimme osoitteessa info@hurtiglane.com, niin autamme mielellämme.

Vegaanisista nahka-, mokka- ja tweed-hihnoistamme kaikissa on helpot irrotettavat tapit. Nämä hihnat kiinnittyvät ja irtoavat ilman minkäänlaista työkalua.

Amalfi-kellojen hihnakoko 10mm

Neliö-kellojen hihnakoko 16mm

Mykonos-kellojen hihnakoko 20mm

Hymnal-kellojen hihnakoko 20mm

Moderno- ja Moderna-hihnakoko 20mm

Nahkateollisuus on erittäin kannattava, ja lehmän iho on yksi arvokkaimmista osista eläimessä. Tämä tarkoittaa, että eläimiä tapetaan muodin nimissä.

Syvästi järkyttävä PETA-tutkimus paljasti, että nahkaa, jota käytetään pienten esineiden, kuten kellonhihnojen, valmistukseen, löydettiin, että arviolta 2 miljoonaa kissoja ja koiria tapetaan vuosittain heidän nahoistaan!

Eläinnahan laadukkuutta symboloivat päivät ovat ohi. Vegaaniset nahkakellonhihnamme on kauniisti valmistettu ja suunniteltu kestämään pitkään. Hihnamme on suunniteltu kestävyyttä silmällä pitäen. Ne ovat pitkäikäisiä, kestäviä ja julmuudettomia. Tee vaihto eläinnahasta vegaaniseen nahkaan jo tänään!

Vegaaniset kellonhihnamme sopivat lähes kaikkiin kellomerkkeihin. Suosituimpia merkkejä, joihin kellonhihnamme sopivat, ovat Citzen, Sekonda, Casio, Seiko, Seksy, Rotary, Bulova, Daniel Wellington, Cluse, Radley ja Lorus. Jos et ole varma, minkä kokoista kellonhihnaa tarvitset, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@hurtiglane.com

Naisten kellot
Miesten kellot
Kierrätetyistä hopeasta valmistettu korut
Kestävät meikkisiveltimet